Het Drukpunt Grafisch Ontwerp Oostkamp: Reclamebureau in Oostkamp

Het Drukpunt Grafisch Ontwerp Oostkamp

Reclamebureau , Artistiek directeur , Filmproducent

Oostkamp

Grafisch ontwerp Design Vormgeving Drukken Drukwerk Logo Huistijl Oostkamp Brugge Grafisch Ontwerp Graphic design

Persoonlijk bericht WAARDERING:

Competenties

Grafisch Ontwerp - Oostkamp - Brugge - Design - Logo - Huistijl

Het drukpunt is een splinternieuw en dynamisch reclamebureau dat beschikt over de nodige knowhow en ervaring om uw wensen te vertalen naar een doeltreffend ontwerp en eindproduct.Corporate design: Een steengoed logo en een consequent doorgetrokken huisstijl is de basis voor de visuele identiteit van je bedrijf. Een logo dat professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt zal ervoor zorgen dat mensen die nog nooit in contact zijn gekomen met uw bedrijf of product, ze wel onmiddellijk positief gaan bestempelen. Zoals iedereen weet, is een eerste indruk zeer belangrijk. Dus als u het goed aanpakt, kunt u met een goede huisstijl meer klanten aantrekken.
>> Bekijk onze logo'sReclame en drukwerk: Ook voor reclame en drukwerk kunnen wij u een oplossing bieden. Naast het ontwerpen van uw boodschap, kunnen wij ook het drukwerk leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Van affiches en flyers tot uitnodigingen, geboortekaartjes en ander drukwerk. Daarnaast hebben wij goede contacten met verschillende drukkerijen, zodat wij u altijd verder op weg kunnen helpen. Wij geven uw boodschap de juiste vorm, lay-out, design en maken er een eindproduct van. Dit alles voor een betaalbare prijs.
>> Bekijk ons reclame en drukwerkWebsites: Voor statische websites kunt u ook bij ons terecht. Een statische website is een website waarvan de inhoud niet online door de klant aangepast kan worden. Wanneer de inhoud van een van deze pagina’s aangepast moet worden moet dat meestal door ons gedaan worden. Het is voor vele bedrijven de ideale manier om zich tegen een relatief lage kostprijs op internet te promoten.Animatie: Ook aan de hand van bewegende beelden kunt u reclame maken voor uw bedrijf of product. Een korte animatiefilm kan ervoor zorgen dat uw bedrijf of product meer in de kijker komt te staan. Op deze manier kunt u een boodschap overbrengen naar vaste en toekomstige klanten, maar dan op een snelle en boeiende wijze. U kan het filmpje zichtbaar stellen op uw website of via sociale media, zoals facebook.
>>> Bekijk onze animaties

Skilto lid sinds oktober 2011

Over Het Drukpunt Grafisch Ontwerp Oostkamp

Diploma's: Bachelor in de Grafische en Digitale Media

Onderscheidingen: Bachelor in de Grafische en Digitale Media
1ste publieksprijs One Minute festival 1010
2de Juryprijs One minute Festival 2010
2de Juryprijs One minute fesitval 2011

Ervaring: Graphic Design 6 jaar

Opmerkingen

Reviews en aanbevelingen

Schrijf als eerste een review!

Gegevens

Contactinfo:

Het Drukpunt Grafisch Ontwerp Oostkamp

Het Drukpunt Grafisch Ontwerp Oostkamp

Lodistraat 8
Oostkamp 8020

Gesproken talen:

  • Nederlands

Contacteer Het Drukpunt Grafisch Ontwerp Oostkamp

Delen

Aanbeveling

Hulpmiddelen

Prijzen

Budget: vraag een offerte

Ik verplaats me tot bij de klant in een straal van 40km

Betalingsmethodes:

  • cash
  • overschrijven
  • factuur

Plan